Και όταν αυτό το λέει ένας αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, τότε τα πράγματα αποκτούν πραγματικό ενδιαφέρον, γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Στους διαδρόμους της Βουλής, λοιπόν, και λίγο πριν μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο Θόδωρος Πάγκαλος βλέπει τη Βάσω Παπανδρέου και προτιμάει, αντί για την Ολομέλεια, να πει δυο κουβέντες με τη συντρόφισσά του στο κόμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γεια σου Βασούλα μου, τι κάνεις; Στις ομορφιές σου είσαι σήμερα. Μου φαίνεται, μάλιστα, πως έχεις αδυνατίσει», είπε στη βουλευτίνα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

«Γεια σου Θόδωρε. Και συ μια χαρά δείχνεις. Να ξέρεις, όμως, ότι εγώ ίδια είμαι και δεν έχω αδυνατίσει», απάντησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Πως, πως! Έχεις αδυνατίσει! Άλλωστε, άμα είσαι εκτός Κυβέρνησης, παραμένεις πάντα σε φόρμα», είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο πληθωρικός βουλευτής, ο οποίος ενίοτε σκάει στα γέλια μ’ αυτά που λέει ο ίδιος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σιγά μην κάτσει να σκάσει ή μην κάτσει να περιμένει τα αστεία των άλλων! Ρίχνει μια καλή ατάκα, ξεκινώντας πρώτος το χορό του γέλιου και όποιος θέλει ακολουθεί…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης