Η Ουρανία Μιχαλολιάκου εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Αθηναίων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 11:32
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Αθηναίων
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων της Χ.Α. που εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Η ίδια σε δηλώσεις της προεκλογικά είχε πει ότι «δεν ονειρεύομαι θέσεις και καρέκλες, αλλά το μόνο που ονειρεύομαι είναι αγώνας για μια Ελλάδα ελεύθερη και εθνικιστική».

Φυσικά η ίδια από την προεκλογική περίοδο είχε φροντίσει να δώσει το στίγμα που θα ακολουθήσει αν εκλεγεί, αφού σε συνέντευξη της είχε πει «Καλά θα κάνουν οι διάφοροι γνωστοί- άγνωστοι εργολάβοι που τρώνε επί σειρά ετών κρατικές επιχορηγήσεις, να αρχίσουν να μαζεύουν τα μαγαζάκια τους γιατί θα τους τα κλείσουμε».

Παράλληλα είχε πει με τι θα μπορούσε να ασχοληθεί. «Τώρα στο κομμάτι το προσωπικό επιθυμώ να ασχοληθώ με δύο τομείς, εάν αυτό είναι εφικτό. Στον τομέα τον φιλοζωικών, όπου πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε πολλά για τους μικρούς πιστούς μας φίλους όπως επίσης θα ήθελα να ασχοληθώ με τη μέριμνα της ψυχικής υγείας και της ψυχολογικής υποστήριξης. Ο δημότης της Αθήνας πρέπει να έχει κάποιον φορέα στον οποίο να μπορεί να απευθυνθεί ανά πάσα στιγμή ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης»

Συγκεκριμένα οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» είναι ο Κασιδιάρης, ο Χρήστος Γούδης, η Δήμητρα Βελέντζα και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 11:32