Κέρδισε την προσοχή και τα συγχαρητήρια των συναδέλφων ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος εξιστόρησε, λεπτό προς λεπτό, την περιπέτεια που έζησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του ανεξάρτητου βουλευτή, Πέτρου Τατούλη.

«Είχα μόλις κάνει ανάληψη γύρω στα 10.000 ευρώ. Τα έβαλα στη δεξιά τσέπη (η διευκρίνιση περί του σημείου δε χρειαζόταν καν) και πήγα στην παρουσίαση. Στο στριμωξίδι αισθάνθηκα ένα χέρι να αγγίζει τη δεξιά πλευρά του παντελονιού μου. Λέω, δεν είναι δυνατόν, ιδέα μου κακή θα είναι, αλλά πριν προλάβω να διώξω τις κακές σκέψεις, το χέρι επανήλθε… πιο βαθιά! Με μια αστραπιαία κίνηση τον ακινητοποίησα και άρχισα να τον βρίζω. Τα πεντακόσια ευρώ ήταν… έτοιμα να με εγκαταλείψουν. Γυρίζω και βλέπω ένα γραβατωμένο, καθωσπρέπει νεαρό με μουσάκι και άτομο που έδειχνε υπεράνω πάσης υποψίας. Σε τέτοια εκδήλωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την Αστυνομία, την Αστυνομία», φώναξαν  οι κυρίες και οι συνάδελφοι, αλλά, εγώ είπα  ότι δε χρειάζεται, αφού αστυνομικός είμαι μόνος μου και τον… άρπαξα στο μπουνίδι!  Κλωτσιές, γροθιές, βρισιές και ο νεαρός έγινε… λαγός. Και’ γω έχω ακόμη τα λεφτά», είπε, κλείνοντας την αφήγησή του, ο Θανάσης Γιαννόπουλος, παίρνοντας τα εύσημα όλων. Βέβαια, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Γείτονας, για άλλο λόγο τον χειροκρότησε: «Για το έτσι μ’ αρέσει», που απάντησε ο κος Γιαννόπουλος στο δημοσιογράφο, που τον ρώτησε γιατί πήγε στον Τατούλη!  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης