Δ.Κ

Στην ιστορία έμεινε σαν ο νερουλάς του Υπουργού. Ένας εκ των κορυφαίων τότε Υπουργών του ΠΑΣΟΚ είχε μαζί του έναν αποσπασμένο υπάλληλο από την ΕΥΔΑΠ. Οι περισσότεροι τον φώναζαν νερουλά αλλά ο συγκεκριμένος κύριος έλυνε και έδενε για χρόνια ολόκληρα στο γραφείο του Υπουργού. Ακόμα τον θυμούνται οι παλιοί και τον μαθαίνουν μέσω αφηγήσεων οι καινούργιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νερουλάς δεν έγινε μόνο πλούσιος αλλά έγινε και κουμπάρος του τότε Υπουργού. Ένας Υπουργός που έφυγε την κατάλληλη στιγμή και παρ’ότι το όνομά του έπαιζε παντού, πάτημα δεν του βρήκαν.

Τα λέω αυτά με αφορμή το αυξημένο κονδύλι του Προϋπολογισμού της Βουλής που αφορά στην αντιμισθία συνεργατών Βουλευτών. Από τις 11.774.000,00 ευρώ πέρυσι ανέβηκε φέτος στις 11.990.000,ΟΟ ευρώ για το 2015 και αυτό γιατί, όπως μας ενημερώνουν από τη Βουλή, στην προϋπολογιζόμενη πίστωση έχει προβλεφθεί ο μέγιστος αριθμός συνεργατών Βουλευτών, εξαιτίας της διαρκούς τάσης μείωσης των αποσπασμένων υπαλλήλων από φορείς του Δημοσίου που απασχολούνται στα γραφεία των Βουλευτών με παράλληλη αντικατάστασή τους από νέους επιστημονικούς συνεργάτες…

Αν είναι να πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για νέες συνεργάτιδες, φέρτε πίσω το νερουλά της Βουλής για να… σπάσουν τα νερά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης