Όταν θέλει (ενίοτε και άθελα της) η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, γράφει τη δική της ιστορία.

Σε τηλεοπτικό πάνελ το βράδυ των εκλογών μεταξύ των καλεσμένων είχε την τύχη (ή και ατυχία) να είναι στο τραπέζι και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλλιασε η γλώσσα της κυρίας Παπακώστα να τον αποκαλεί όλη τη νύχτα: «ο αγαπητός συνάδελφος της νομικής»! Ε, μην πάρει και τα πάνω του, γιατί τα υπουργιλίκια καμιά φορά… ξετρελαίνουν.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούσε να εξηγήσει στον υπουργό (αγαπητό της συνάδελφο της νομικής) ότι θα έπρεπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να είχε πάρει τηλέφωνο τον ανακριτή της υπόθεσης της Siemens και να του είχε ζητήσει να αφεθούν ελεύθερες τόσο η σύζυγος όσο και η θυγατέρα του «φυγά» Καραβέλα.

«Ως συνάδελφος της νομικής επιστήμης, ξέρω, όπως ξέρει και ο έμπειρος στη δικηγορία, Νίκος Δένδιας και γνωρίζει μάλιστα και πολύ καλά πότε υπάρχει παρέμβαση στη δικαιοσύνη…», είπε η κυρία Παπακώστα, αφήνοντας άφωνους τους καλεσμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά κάποιοι ψάχνουν να βρουν γιατί ο Κίμων Κουλούρης εξαφανίστηκε από τις τηλεοπτικές μονομαχίες. Γιατί δεν του έχει μείνει άγιος για άγιος… Ένα πρωί που ήταν καλεσμένος  στον Παπαδάκη μαζί με την κυρία Παπακώστα κατέβασε από τα νεύρα του έναν ουρανό… κομπλιμέντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης