Αν υπήρχε Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στη Βουλή, τα πρόστιμα θα έπεφταν βροχή.
«…Τουτέστιν, κύριε υπουργέ, στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή πληρώνουμε και το λεγόμενο «νονόσημο». Όπως έχουμε και το «γρηγορόσημο» και τα λοιπά, πληρώνουμε και τους νονούς», είπε ο Αστέριος Ροντούλης, θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες στη σκιά των «νονών» της νύχτας.

«Ο Godfather (εννοεί τον νονό του συγγραφέα Mario Puzo) ήταν ο αντίστοιχός σας με συγγραφέα τον κύριο Ούτσι, κύριε Ροντούλη -δεν βάζω «Π» μπροστά!», απάντησε στον Αστέριο Ροντούλη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και σεξολόγος, Βαΐτσης Αποστολάτος, αφήνοντας σύξυλη την αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για σχόλια έδωσε και το πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού FOCUS, το οποίο θέλοντας να δυσφημίσει τη χώρα μας, παρουσίασε την Αφροδίτη της Μήλου να προβαίνει με το μεσοδάκτυλό της σε άσεμνη χειρονομία προς τους Ευρωπαίους.

Ε, αυτή τη χειρονομία ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, κατά την ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους για το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε για να διαμαρτυρηθεί στην αρχισυνταξία του γερμανικού περιοδικού, την είπε με το όνομά της.

«Κ….δάκτυλο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης