Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Φταίει το μνημόνιο για τη δολοφονία της Άννυ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 21:11
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Φταίει το μνημόνιο για τη δολοφονία της Άννυ»
Τη δική της ερμηνεία στη φριχτή δολοφονία της μικρής Άννυ έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη.

Μέσω ανάρτησή της στο Facebook, η νεαρή πολιτικός «δείχνει» το... μνημόνιο ως τον υπαίτιο της τραγωδίας.

«Ο πατέρας που πρέπει να θρέψει το παιδί του, το κάνει τροφή... Ή όλοι μαζί θα γλιτώσουμε, ή κανένας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της κα Κασιμάτη:

Είμαι συγκλονισμένη. Δεν τις χωράει ανθρώπου νους τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ. Από τον μπαμπά της...

Οι άνθρωποι, στην ιστορική αυτή φάση του καπιταλισμού, μετατρέπονται σε τέρατα. Και το κατάλοιπο μνημονιακό κράτος, που είναι καθόλου κράτος, τους εξαχρειώνει ακόμη περισσότερο, αφού δεν μπορεί να τους βοηθήσει.

Κανένα ελαφρυντικό στον πατέρα αυτόν, αλλά πέρα από τα δακρύβρεχτα που θα ακούσουμε για το προφανές του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος, ας σκεφτούμε τις αιτίες και το που οδεύουμε αν ανεχθούμε αυτήν την οικονομική τροπή. Ας αναλάβουμε όλοι την ευθύνη να πούμε δεν πάει άλλο, όποιο κι αν είναι το πρόσκαιρο κόστος. Άλλωστε και η "τρέλα" του πιλότου της Germanwings δεν είναι άσχετη με την πίεση στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο.

Οι συνήθεις σταθερές δεν γκρεμίζονται, αντιστρέφονται. Ο πιλότος παίρνει μαζί του τους επιβάτες του στην προσωπική του άβυσσο, ο πατέρας που πρέπει να θρέψει το παιδί του, το κάνει τροφή...
Ή όλοι μαζί θα γλιτώσουμε, ή κανένας μας.

Συγγνώμη Άννυ για την κοινωνία που δεν προλάβαμε να εξανθρωπίσουμε για να γεννηθείς.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 21:12