Τα παράπονά του δεν τα έκανε στο δήμαρχο, αλλά στον πρόεδρο της Βουλής. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου του Κοινοβουλίου φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος από το τζίρο του μαγαζιού του, επικαλούμενος μάλιστα και «διαφυγόντα κέρδη».

Έτσι, ο κύριος Πιετρής, φρόντισε να «απαγορευθεί» πλέον στους υπαλλήλους της Βουλής να παίρνουν καφέδες και τα συναφή από το κυλικείο των αστυνομικών, το οποίο, κακά τα ψέματα, πουλάει σε καλύτερες τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγγνώμη κυρία μου, αλλά έχουμε εντολή να μην σερβίρουμε σε κανέναν πέραν των αστυνομικών», είπε ο σερβιτόρος στο κυλικείο, αφήνοντας σύξυλη την κυρία, η οποία εκτός του καφέ, είχε ονειρευτεί και κείνο το αφράτο κοκ του ενός ευρώ.

«Παιδιά, θα βρω το μπελά μου, δεν μπορώ να σας φτιάξω καφέ…», συνέχισε ο σερβιτόρος, απευθυνόμενος αυτή τη φορά στους δύο δημοσιογράφους.

«Κύριέ μου, εμείς δεν είμαστε στο Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής, το οποίο νοικιάζει το καφενείο για να μας πείτε ότι δεν μας σερβίρετε, επειδή το απαγορεύει ο πάνω ιδιοκτήτης», απάντησαν οι δημοσιογράφοι, χωρίς να καταφέρουν τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παιδιά τ’ ακούσατε; Δεν μας δίνουν πια καφέδες για να πάμε σώνει και καλά στον κύριο Πιετρή, ο οποίος “καθάρισε” όλους τους σερβιτόρους, αφήνοντας μόνο τρεις να τρέχουν σαν το Βέγγο και μας ζητάει και τα ρέστα. Την Παρασκευή που ήταν η Ώρα του Πρωθυπουργού έτσι και είχες παραγγείλει καφέ σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα τον έπινες!», είπε με κακία και θυμό ένας κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Όσο για τους βουλευτές; Ψιλά γράμματα αυτά για να ασχοληθούν με ψιλικατζήδες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης