Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το χάιδεμα ενός σκύλου από μία πολική αρκούδα! Το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου στο λογαριασμό Facebook του Meulles David, κατοίκου  του Τσόρτσιλ, μια μικρή πόλη στο βόρειο Καναδά..

Μέσα σε λίγες μέρες, είχε φτάσει σχεδόν τις δύο εκατομμύρια προβολές. Το βίντεο γυρίστηκε κοντά σε μία περιοχή όπου μεταφέρονται αρκούδες, μέχρι να σχηματιστεί το απαραίτητο στρώμα πάγου στα βουνά πάνω από το Hudson Bay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχα ιδέα για το τι επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια. Η αρκούδα άρχισε χαϊδεύοντας το σκυλί να ενεργεί σαν να ήταν φίλοι, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σκύλου στο καναδικό CBC.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η συνάντηση μεταξύ της αρκούδας και του σκύλου ήταν πολύ λιγότερο φιλική, απ’ ότι φαίνεται στο βίντεο, διότι μετά από αυτές τις ειδυλλιακές εικόνες, επήλθε η τραγωδία.

Η αρκούδα θα καταβροχθίσει το σκύλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε χρόνο διαφορετικό από αυτόν, στη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο μικρού μήκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αξιωματικοί της άγριας ζωής ακινητοποίησαν την αρκούδα στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα και τη μετακίνησαν σε ένα κέντρο εγκλεισμού, επειδή είχε σκοτώσει το σκυλί», ανέφερε εχθές ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου της Αειφόρου Αναπτύξεως, στη Μανιτόμπα.

Δείτε το βίντεο: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης