Πλούτισε λόγω του φενγκ - σούι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 10:43
Πλούτισε λόγω του φενγκ - σούι
Συνταξιούχος αστυνομικός από το Sydney ισχυρίζεται πως έγινε εκατομμυριούχος, ακολουθώντας… το φενγκ-σούι.

Ο εν λόγω αστυνομικός λέει ότι, ακολουθώντας τις συμβουλές ενός άρθρου για την αρχαία κινεζική φιλοσοφία, κόλλησε ένα νόμισμα στο κεφαλόσκαλο της εισόδου του σπιτιού του και την επομένη κέρδισε δύο εκατομμύρια δολάρια στο Λόττο!

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα φενγκ-σούι, Ελίζαμπεθ Γουΐγκινς, για να λειτουργήσει η τύχη, όπως στην περίπτωση του συγκεκριμένου αστυνομικού, θα πρέπει να συμπέσουν μαζί και οι τρεις τύποι τύχης που έχουμε. Όπως εξήγησε η ίδια, έχουμε την «ουράνια τύχη» με την οποία γεννιόμαστε, τη «γήινη τύχη», που προέρχεται από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, και την «ανθρώπινη τύχη» που βασικά είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να ζούμε.

«Το πιο βασικό στην περίπτωση του αστυνομικού είναι ότι έπαιξε Λόττο. Χρησιμοποίησε την ''ανθρώπινη τύχη του''», είπε η Γουΐγκινς.

Όπως προσθέτει η ίδια, το φενγκ-σούι βοηθά στη δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Εξασκείται εδώ και 4.000 χρόνια στην Κίνα και βασίζεται στην παλιά κινεζική αντίληψη, ότι ο άνθρωπος και το περιβάλλον του πρέπει να εναρμονίζονται.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010, 10:43