«Πριν από αρκετούς μήνες βρήκα το σκυλί της φωτογραφίας μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το μετέφερα στον γιατρό και εκείνος διαπίστωσε πως το ζώο είχε κακοποιηθεί καιρό πριν. Κάποιος “συνάνθρωπος” μας είχε τοποθετήσει στην κάτω σιαγόνα του ζώου ένα λαστιχάκι. Το λαστιχάκι έκοψε το χείλος του και του δημιούργησε μία τεράστια πληγή. Το σκυλί κινδύνευε να χάσει το σαγόνι του από σηψαιμία.
Η αντιβίωση, το φαγητό και τα χάδια μεταμόρφωσαν αυτό το θλιμμένο, πονεμένο ζώο σε έναν χαρούμενο σκύλο. Είναι υπάκουος, τρυφερός, καλόβολος και αγαπά πολύ τους ανθρώπους.
Χαρίζω αυτό το ιδιαίτερο σκυλί, αυστηρά σε φίλο των σκυλιών και μέσα στην Αθήνα. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και εμβολιασμένος.
Ο λόγος που τον χαρίζω είναι γιατί, αν τον κρατήσω, δεν θα μπορώ να βοηθώ τα άλλα αδέσποτα που έχουν την ανάγκη μου. Η ηλικία του δεν ξεπερνά τα δύο έτη. Αν ενδιαφέρεστε, καλέστε στο τηλέφωνο: 6973005578».
