Τιμούμε τις γάτες, αγαπάμε τις γάτες, μαθαίνουμε για όλες τις γάτες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το Αll About Cats, το απόλυτο φεστιβάλ για όλες τις γάτες, ράτσας και ταράτσας, ανοίγει τις πύλες του 6 και 7 Φεβρουαρίου στο Β επίπεδο του HELEXPO MAROUSSI.

Σε αυτό το φεστιβάλ θέση έχουν όλες οι γάτες και όλοι οι άνθρωποι που τους αρέσουν οι γάτες. Μέχρι σήμερα στην Ελλάδα υπήρχαν εκδηλώσεις εξειδικευμένες είτε για καθαρόαιμες είτε για αδέσποτες γάτες, αφήνοντας τις οικόσιτες και τους γατόφιλους ξεχασμένους σε μια ρομαντική γωνιά. Το All About Cats ήρθε ώστε να αποδείξει ότι οι γάτες ενώνουν όσους τις αγαπούν και ότι κάθε γάτα είναι εξίσου σημαντική είτε πρόκειται για γάτα σπιτιού, είτε καθαρόαιμη είτε πρώην αδέσποτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To All About Cats είναι το πρώτο και μοναδικό μέχρι και σήμερα διαδραστικό φεστιβάλ γάτας, που αγκαλιάζει κάτω από μια στέγη όλων των ειδών τις γάτες και τους ανθρώπους που τις αγαπούν. Με πρώτο βασικό συστατικό τον σεβασμό απέναντι σε όλες τις γάτες, δημιουργήθηκε ένα φεστιβάλ όπου οι ανάγκες και οι προβληματισμοί του κάθε γατόφιλου έρχονται στο προσκήνιο. Η απόλυτη εμπειρία του να ζεις, να φροντίζεις και να μοιράζεσαι τη ζωή σου με μια γάτα: Αυτός είναι ο πυρήνας του All About Cats.

Σε αυτό το φεστιβάλ η κάθε γάτα και ο κάθε άνθρωπος πίσω από την κάθε γάτα έχει τη δική του θέση, και όλοι μαζί συνθέτουν ένα μωσαϊκό με πλήθος συναισθημάτων και εμπειριών

Στο φεστιβάλ αυτό ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει γάτες που κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, βοηθώντας παιδιά και άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη. Παράλληλα, θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να σώζουν γάτες από τον δρόμο, βελτιώνοντας τις γειτονιές. Επιπλέον, θα συνομιλήσει με εκτροφείς που με υπευθυνότητα εκτρέφουν επιλεκτικά και συνεχίζουν να διαφυλάσσουν το γενετικό υλικό των καθαρόαιμων και θα μάθει μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή της γάτας καλύτερη και πιο ποιοτική.

Για περισσότερες πληροφορίες www.allaboutcats.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης