Την αποχώρησή του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού ανακοίνωσε ο υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές Σπύρος Χατζάρας, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι φιλοναζιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις του, που προκάλεσαν πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και παρέμβαση του ΚΙΣ.

Σε δήλωσή του, ισχυρίζεται πως είναι «αντι-μητσοτακικός» και όχι «αντισημίτης», ενώ κάνει λόγο για «πολιτικό υπόκοσμο της προδοσίας, της εξάρτησής και της υποτέλειας», που «τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η δήλωση του Σπύρου Χατζάρα:

«Κατ αρχήν είμαι αντιμητσοτακικός και δεν είμαι αντισημιτης. Ο πολιτικός υπόκοσμος της προδοσίας, της εξάρτησης και της υποτέλειας , τρέμει την ανασυγκρότηση του παλλαϊκού κινήματος και τη διογκούμενη λαϊκή συσπείρωση γύρω από τον Γιάννη Σγουρό και συνεχίζουν να του επιτίθενται με πρόσχημα τον Σπύρο Χατζάρα.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού έγινε προκειμένου να συμβάλλω με τους φίλους μου από το Κίνημα 21 και τους επιζώντες του μεγάλου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ στη νίκη ενός μεγάλου αντιμητσοτακικού συνασπισμού. Η νίκη μας απέχει μερικές ημέρες. Μέσω της συνεχιζόμενης κατασυκοφάντησής μου στοχοποιείται μόνο ο Γιάννης Σγουργός. Οι δόλιοι συκοφάντες, θα μου καταβάλουν τις αποζημιώσεις που θα μου επιδικάσουν τα δικαστήρια με τις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορώ να διαβεβαιώσω την αμερικανική πρεσβεία και τους φίλους του κ. Ιωακειμίδη και του κ. Κασιδιάρη ότι με ενδιαφέρει μόνο η νίκη του κ. Σγουρού και όχι η εκλογή μου. Δηλώνω ότι αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη νίκη του Γιάννη Σγουρού στις περιφερειακές εκλογές ως στέλεχος του Κινήματος 21 του οποίου είμαι συνιδρυτής. Παραμένω φίλος και υποστηρικτής του Γιάννη Σγουρού, αλλά αποχωρώ οικειοθελώς από την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος του Γιάννη Σγουρού με μπλουζάκι υπέρ της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης