Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Ο κ. Τσίπρας δεν αφήνει την καρέκλα του Πρωθυπουργού με τίποτα. Ό,τι και να του ζητήσουν θα το ψηφίσει. Μπροστά στην εξουσία προτιμά ακόμα και να εξευτελίζεται με τον κ. Καμμένο, ο οποίος αναρτά αθλιότητες με γραβάτες. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει όριο στον εξευτελισμό, δεν έχει όριο στην αξιοπρέπεια. Ακόμα και 10 εκατομμύρια Έλληνες να τον φτύνουν δεν πρόκειται να αφήσει την εξουσία». Τα παραπάνω δήλωσε ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 σχολιάζοντας τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup.

Χαρακτηριστικά παρατήρησε: «Ο κ. Τσακαλώτος ήταν χθες το βράδυ πολύ μαζεμένος και σε πολύ χαμηλούς τόνους. Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς και η ομάδα του Μαξίμου άρχισαν να πανηγυρίζουν και να βαράνε τα νταούλια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ανέφερε: «Η συζήτηση περί υπερδόσης είναι αστεία. Πρώτα απ’ όλα δεν είναι υπερδόση τα 8.5 δισ. Έχουμε πάρει πολύ μεγαλύτερες δόσεις. Υπενθυμίζω ότι πριν τις Ευρωεκλογές, τον Μάιο του 2014, η κυβέρνηση Σαμαρά πήρε πράγματι υπερδόση ύψους 16 δισ., ακριβώς το διπλάσιο από αυτό που πήραμε χθες. Ξέρετε τι έλεγαν τότε οι κ. κ. Τσίπρας και Καμμένος; “Mας έχουν κάνει σαν ναρκομανείς που περιμένουμε την επόμενη δόση”. Τώρα, όμως, πανηγυρίζουν τα 8.5 δισ.».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, δήλωσε: «Χωρίς την ένταξή μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης δύσκολα να βγούμε στις αγορές, με ένα επιτόκιο του 5%.Τώρα τα επιτόκια του δανεισμού είναι στο 5.60%. Αν παίρναμε την ποσοτική χαλάρωση, τα επιτόκια θα υποχωρούσαν κατά μια μονάδα και θα ήμασταν κοντά στο στόχο».

Ταυτόχρονα, ο κ. Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια και στις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα: «Έχουν δικαίωμα όλοι οι Έλληνες πολίτες να κάνουν φιλήσυχα και φιλειρηνικά μια συγκέντρωση για την όποια διαμαρτυρία θέλουν και σε όποια πλατεία της Ελλάδας θέλουν; Αν ναι, τότε μπορούν να πάνε και στα Εξάρχεια. Αν όχι, τότε έχουμε όντως άβατο στα Εξάρχεια. Και αν έχουμε άβατο στα Εξάρχεια, είναι πρόβλημα που ο κ. Τόσκας το αποδέχεται. Αν δεν μπορεί να εξασφαλίσει το δικαίωμα για μια ειρηνική συγκέντρωση συμπολιτών μας στην περιοχή, τότε πρέπει να παραιτηθεί από Υπουργός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης