«Αν ο κ. Σαμαράς δηλώσει ότι δεν θέλει να παραιτηθώ, δεν θα παραιτηθώ» ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Παράλληλα, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα για «χυδαίες επιθέσεις» εις βάρος του ενώ υπήρξε έντονη αντιπαράθεση του ιδίου με τον υποψήφιο πρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στο Star, ο κ. Μεϊμαράκης είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πάντα μπροστά ακόμη και στις δύσκολες ώρες της παράταξης. Παραιτούμαι γιατί αυτός που με πρότεινε για μεταβατικό πρόεδρο αίρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Αν ο κ. Σαμαράς μου ξαναδώσει την εμπιστοσύνη του, τότε δεν παραιτούμαι. Αν δεν πάρει δημόσια θέση ο Σαμαράς, τότε εγώ θα παραιτηθώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Σαμαράς δεν με διόρισε, με πρότεινε» διευκρίνισε ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης κατηγορώντας παράλληλα τους συνυποψηφίους του ότι όταν «το καράβι βούλιαζε, αυτοί πήγαν να τον ρίξουν στην θάλασσα».

Επικαλούμενος δημοσίευμα εφημερίδας, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ είπε ακόμη: «Το να διαβάζω ότι ο πρόεδρος που με πρότεινε ζητά την παραίτηση μου, εξεπλάγην» και πρόσθεσε πως ενοχλήθηκε από παρόμοιες δηλώσεις που έκαναν το πρωί της Δευτέρας οι κ. Τζιτζικώστας και Βορίδης.

Σχετικά με το εκλογικό φιάσκο διερωτήθη: «Γιατί φώναζαν; Αφού ξέρανε τα προβλήματα, αφού όλοι ήξεραν για την εταιρεία, γιατί μου ζητάνε να παραιτηθώ;» ενώ υποστήριξε πως το πρόβλημα ήταν «τεχνικό και χωρίς δόλο» και γι’ αυτό, όπως ανέφερε, θα καταθέσει μήνυση και αγωγή στην εταιρεία που ανέλαβε τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ενότητα δεν πρέπει να είναι μόνο στα λόγια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης