ΑΝΕΛ: Ο κ. Γεωργιάδης νομίζει ότι προεδρεύει στη ΝΔ

ΑΝΕΛ: Ο κ. Γεωργιάδης νομίζει ότι προεδρεύει στη ΝΔ
Ως «βλακώδεις και ανυπόστατους» χαρακτηρίζουν οι ΑΝΕΛ τους χαρακτηρισμούς του αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και της Φώφης Γεννηματά κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

«Σε πλήρη ταύτιση και σήμερα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιμένουν στους ίδιους άστοχους, βλακώδεις και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Πατρίδας μας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου.

Η κ. Γεννηματά και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με μια δήθεν «νέα» προσπάθεια που είναι όμως καταδικασμένη να την πάρει… ο άνεμος, αφού το ΑΦΜ μεν αλλάζει, το αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό που συμμετέχει παραμένει το ίδιο.

Όσο για τον κ. Γεωργιάδη με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του κ. Πάνου Καμμένου επενδύει αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική του προβολή γιατί νομίζει ότι όχι απλώς συμπροεδρεύει, αλλά ότι προεδρεύει στη ΝΔ αντί του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε αντίθεση με τα απορρέοντα εκ του ρόλου του, λέει πάρα πολλά, ενίοτε και εξαιρετικώς απρεπή και κάνει πολύ λίγα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι έχει προσωπική πολιτική ατζέντα και θεωρεί ότι η άνοδος των εθνικών θεμάτων στην επικαιρότητα μπορεί να αποτελέσει το εκλογικό του σωσίβιο. Αδιαφορεί, όμως, για το αν αυτό θέτει σε κίνδυνο τη χώρα» σημείωσε.

Όσο για την κ. Γεννηματά έχει στο ίδιο πνεύμα πολλάκις εκφραστεί κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Απριλίου 2018, 16:43