«Από την αγορά θα προέλθουν οι νέες θέσεις εργασίας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 20:12
«Από την αγορά θα προέλθουν οι νέες θέσεις εργασίας»
Περιοδεία στο νομό Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στο περιθώριο επαφών του με φορείς του νομού, τόνισε ότι οι νέες θέες εργασίας θα προέλθουν από την αγορά.

Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μανώλη Αλιφιεράκη, και τα μέλη του δ.σ., καθώς και με φορείς του νομού.

«Οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαίες προκειμένου να αφεθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία να αναπνεύσει. Από την αγορά θα προέλθουν οι νέες θέσεις εργασίας. Από τον ιδιωτικό τομέα θα προέλθει η ανάπτυξη. Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ως πρώτο μέλημά της την παροχή οξυγόνου στην αγορά και την προώθηση της επιχειρηματικότητας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην αγορά της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ο κ. Μητσοτάκης παρευρέθηκε, επίσης, στη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του νομού και δήλωσε αισιόδοξος για νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει σήμερα ανάγκη μια κυβέρνηση πραγματισμού. Μια Κυβέρνηση πλατιών συνεργασιών. Μια κυβέρνηση με πολιτικό ορίζοντα το Μάιο του 2019. Μια Κυβέρνηση που μόνο με νίκη της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να σχηματιστεί», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε και με το δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη. Ο πρώην υπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και για θέματα που συνδέονται με το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 20:12