Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου συναντήθηκε την Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς για την 55η επέτειο της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Πολλά αναμένουμε από το Υπουργείο Αμύνης της μητέρας πατρίδας. Θα είμαστε πάντοτε σε επαφή γιατί μας ενδιαφέρει και η Ελλάδα μας και η Κύπρος μας και ευελπιστούμε ότι θα ανατείλουν καλύτερες μέρες και για τα εθνικά μας προβλήματα και για τις οικονομικές καταστάσεις τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. «Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός μας αγαπά παραπάνω του κανονικού και θα πάμε καλά» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλωσορίζοντας τον κ. Καμμένο, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε ότι στη συνάντηση αντάλλαξαν κάποιες απόψεις και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του και τον διορισμό του εκ νέου στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Ευχαριστώντας τον Αρχιεπίσκοπο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είπε πως βρίσκεται στην Κύπρο προσκεκλημένος του κύπριου υπουργού Άμυνας «με τον οποίο έχουμε μια άριστη συνεργασία και θα επεκταθεί η συνεργασία αυτή. Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουνε κοινή αμυντική πολιτική» ανέφερε.

Ο κ. Καμμένος είπε πως ο Ελληνισμός πέρασε δύσκολες μέρες με την οικονομική κρίση, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, αντιμετώπισε προσβολές και επιθέσεις και ο κοινωνικός ιστός έχει υποστεί τεράστια ζημιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουν φύγει παιδιά μας στο εξωτερικό, αλλά θα ξαναγυρίσουν πίσω, θα ξαναμπεί μπροστά η οικονομία» είπε, προσθέτοντας πως «θα προχωρήσουμε στο αύριο με ένα καλύτερο μέλλον για τον Ελληνισμό και της Κύπρου και της μητέρας πατρίδας».

Παρόντες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή, ήταν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Aντιστράτηγος Γεώργιος Μπασιακούλης και Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης