Άτολμο «μανιφέστο» βουλευτών της ΝΔ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009, 19:20
Άτολμο «μανιφέστο» βουλευτών της ΝΔ
Κείμενο για τις εσωκομματικές εξελίξεις της ΝΔ έδωσαν στη δημοσιότητα εννέα βουλευτές της.

Στο κείμενο, αν και η ήττα της ΝΔ χαρακτηρίζεται ως «βαριά», οι εκλογικές νίκες του 2004 και 2007 αποδίδονται στον Κώστα Καραμανλή, κατά τη διακυβέρνηση του οποίου έγιναν, όπως λένε, μερικές αλλαγές, αλλά οι ουσιαστικές αδυναμίες και τα χρόνια προβλήματα της παράταξης δεν αντιμετωπίστηκαν.

Οι βουλευτές αναφέρουν ότι το κόμμα τους πρέπει να αλλάξει σελίδα και στηλιτεύουν πρόσφατες «αμετροεπείς συμπεριφορές στελεχών στα ΜΜΕ».

«Οι ιδέες της παράταξης πρέπει να είναι σύγχρονες, προσαρμοσμένες στις προκλήσεις της εποχής και ταυτόχρονα πρέπει να είναι θελκτικές όχι μόνο στον πολιτικό μας χώρο, αλλά πολύ ευρύτερα. Ταυτόχρονα υπάρχουν νέοι άνθρωποι, που πρέπει να αξιοποιηθούν, πείθοντας ότι μέσω αυτών απευθυνόμαστε σε τμήματα της κοινωνίας από τα οποία έχουμε αποκοπεί», αναφέρουν οι βουλευτές.

Το κείμενο υπογράφουν οι Ιωάννης Βρούτσης, Μιχαήλ Γιαννάκης, Αλέξανδρος Δεμερντζόπουλος, Θεόδωρος Καράογλου, Γεώργιος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Τσιάρας και Μιχαήλ Χαλκίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009, 19:20