"Δεν επιστρέφω στη Ν.Δ."

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 01:01
"Δεν επιστρέφω στη Ν.Δ."
Τα σενάρια για την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία διέψευσε για ακόμη μία φορά από τις Σέρρες, που περιόδευσε το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Υποστήριξε δε πως πρόκειται για φήμες που καλλιεργούν κάποιοι, μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι, εκδότες και ολιγάρχες, όπως είπε, που διαπίστωσαν κάποια πράγματα και θα ήθελαν ο ΛΑ.Ο.Σ. να αναλαμβάνει ρόλους. « Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από καμία πλευρά» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε αργά το απόγευμα στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε και στον επικείμενο ρατσιστικό νόμο που συζητείται η ψήφισή του χαρακτηρίζοντας τον «ως ένα παιχνίδι που γίνεται μεταξύ Φ,Κουβέλη και Α. Σαμαρά, με τη ΔΗΜΑΡ, όπως τόνισε «να προσπαθεί να επιδείξει προς το ΣΥΡΙΖΑ, ότι για θέματα ιδεολογίας κρατάει άμυνες».

Την ίδια ώρα ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε έντονα τις σχέσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία «ως συνήγορο του ΠΑΣΟΚ» λόγου του φόβου, όπως είπε, της διατάραξης της ισορροπίας της κυβέρνησης.

Ο κ. Καρατζαφέρης για ακόμη μία φορά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής επεξηγώντας πως « όσο ανεβαίνει η απογοήτευση των ελληνικού λαού τόσο θα ανεβαίνει και το ποσοστό της Χρυσής Αυγής» Κλείνοντας τη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δήλωσε δικαιωμένος από την πολιτική και οικονομική έκβαση των πολιτικών και κοινωνικών καταστάσεων που έχουν προκύψει και είχε προμηνύσει προ πολλών ετών, όπως ισχυρίστηκε.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: ΑΠΕΤελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 01:01