Επίθεση Σαμαρά στη Χρυσή Αυγή

Επίθεση Σαμαρά στη Χρυσή Αυγή
Επίθεση στη «Χρυσή Αυγή» εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς λέγοντας πως «όσοι έχουν ναζιστικά σύμβολα δεν έχουν θέση ανάμεσα μας, είναι εχθροί της πατρίδας». Υπενθύμισε ότι ο Χίτλερ ήταν που έκαψε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη και σημείωσε ότι όπως στην Κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν το ίδιο πράγμα, έτσι και σήμερα κουκουλοφόροι και φιλοναζί είναι το ίδιο πράγμα. Κάλεσε τους νέους να μην ακολουθούν αυτούς που πουλάνε «κούφιο πατριωτισμό» και σημείωσε ότι πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε και σε όσους δεν είναι με το ΠΑΣΟΚ αλλά με τη στάση τους το βοηθούν να πέσει «στα μαλακά» και σκοπός τους είναι να ανακόψουν την πορεία της Ν.Δ. προς τη νίκη. Κάλεσε τους πολίτες να διώξουν το ΠΑΣΟΚ και την καταστροφική πολιτική του και να δώσουν ισχυρή εντολή στη Ν.Δ., η οποία, όπως είπε, είναι το μόνο κόμμα που και αλλαγές μπορεί να κάνει και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη να διασφαλίσει.

Ο κ. Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ιδρυτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνο Καραμανλή (στο ακροατήριο ήταν ο Αχιλλέας Καραμανλής) και υπογράμμισε πως από τη γενέτειρα του, τις Σέρρες, στέλνει το μήνυμα της νίκης της Ν.Δ. Απαντώντας σε φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που φώναζαν συνθήματα, ο κ. Σαμαράς είπε ότι η νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι τόσο μεγάλη όπως οι νίκες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια.

Αν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι θα ελεγχθούν τα «πόθεν έσχες» πρωθυπουργών, υπουργών και υφυπουργών μετά το 1974 και τον έλεγχο θα κάνουν δικαστές.
Σε ό,τι αφορά τα θέματα της ασφάλειας τόνισε πως η Ν.Δ. χρησιμοποιεί τη γλώσσα της αλήθειας και λέει πως η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες. Δεσμεύτηκε τέλος να χτυπήσει το παραεμπόριο και εξήγγειλε μέτρα για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής ώστε να κερδίσει η χώρα το στοίχημα της ανάπτυξης.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 22:45