Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, διαμήνυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πάτρα. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., δυσχεραίνουν τη ζωή των Ελλήνων, και κατέστησε σαφές ότι «το αριστερό παραμύθι πρέπει να τελειώσει».

Όσον αφορά στο μεταναστευτικό, ο κ. Μεϊμαράκης επέκρινε τον κ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι «δέχθηκε 50.000 πρόσφυγες, προσδοκώντας οικονομικά ανταλλάγματα». «Θέλουμε ανθρώπινη λύση, αλλά όχι εις βάρος των Ελλήνων» αντίτεινε εν συνεχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορά έκανε και στην κυβέρνηση της Ν.Δ., παραδεχόμενος ότι λήφθηκαν μέτρα που δεν ήταν ευχάριστα. Ωστόσο, προέταξε το ελαφρυντικό, ότι εκείνη την περίοδο η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη από ότι ήταν όταν την παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Φωτογραφίζοντας» τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε με νόημα ότι «αν οι βουλευτές πιστεύουν ότι ο εξωκοινοβουλευτικός μπορεί να τους αντιπροσωπεύει, να μην ξανακατέβουν υποψήφιοι και να πηγαίνουμε σε εξωκοινοβουλευτικούς».

Σχετικά με το ζήτημα του debate, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε «μία γελιοποίηση της διαδικασίας», ενώ διαβεβαίωσε ότι οι συνυποψήφιοί του για την προεδρία της Ν.Δ. δεν είναι αντίπαλοί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης