«Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 10:15
«Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα»
Ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζει πως «οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα» και εκφράζει την ελπίδα «στη σύσκεψη της Δευτέρας να βρεθεί μια λύση που δεν θα βάλει τη χώρα σε μεγαλύτερες περιπέτειες».

Σε δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος σημειώνει ότι «στο άκουσμα των σχετικών απειλών και των ψευδοπαλικαρισμών, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και της πραγματικής οικονομίας αγανακτούν. Ειδικά όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό ή συνδέονται με αυτόν σε όλη την Ελλάδα».

Επισημαίνει ακόμη ότι «πέρυσι, από τις εμμονές πολιτικών παραγόντων, κυρίως της ΝΔ, η χώρα μπήκε σε πολύμηνη πολιτική αστάθεια που μας κόστισε πολύ» και «τώρα η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει και πάλι σε περιπέτειες, επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τους εγωισμούς τους, κάποιοι άλλοι το κόστος αποτυχημένων κεντρικών στρατηγικών τους επιλογών και κάποιοι τρίτοι επιμένουν να είναι ''και με τον αστυφύλακα και με τον αγροφύλακα'', αγνοώντας ότι η συγκυρία δεν προσφέρεται για τέτοιες πολυτέλειες».

«Οι κακομαθημένοι της Μεταπολίτευσης κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Βάζουν πρώτα τα κόμματά τους και μετά τους πολίτες, την ανάγκη να δοθεί μάχη εναντίον της ανεργίας και της ύφεσης. Ελπίζουμε όλοι αυτοί να καταλάβουν ότι το συμφέρον της χώρας είναι υπεράνω των προσωπικών τους μικροκομματικών συμφερόντων, και στη σύσκεψη της Δευτέρας να βρεθεί μια λύση που δεν θα βάλει τη χώρα σε μεγαλύτερες περιπέτειες» καταλήγει η δήλωσή του.


Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 10:56