Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για έλλειψη συναίνεσης που οδηγεί την κοινωνία στον δρόμο της διαίρεσης και του διχασμού, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο πρώην υπουργός Υγείας πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «καθετί που μας γυρίζει στο παρελθόν προσφέρει κακή υπηρεσία στην πατρίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι κρίμα που η κυβέρνηση, ενώ αρχικά ανταποκρίθηκε στην έκκληση της ΝΔ για συναίνεση, τώρα οδηγεί την κοινωνία στον δρόμο της διαίρεσης και του διχασμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στην πολιτική συγκυρία των ημερών.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Ιουνίου στην Αθήνα.

Οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κάλεσε την οργανωμένη βάση και τους φίλους του κόμματος να συμμετέχουν και σε αυτή την πρώτη εκδήλωση αλλά και συνολικά στον προσυνεδριακό διάλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση της Κυριακής θα προβληθεί ταινία με τους σταθμούς στην πορεία της ΝΔ από την ίδρυσή της, και θα γίνουν ομιλίες του κ. Αβραμόπουλου και του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.

Το βασικό σύνθημα της προσυνεδριακής διαδικασίας είναι «ξεκινάμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης