«Οι ομολογίες Κάντα αποκαλύπτουν τη δικομματική διαπλοκή»

«Οι ομολογίες Κάντα αποκαλύπτουν τη δικομματική διαπλοκή»
«Οι ομολογίες του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα αποκαλύπτουν το καθεστώς της δικομματικής διαπλοκής σε όλες τις διαστάσεις του» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του με αφορμή τη δημοσιοποίηση της απολογίας του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων είναι μόνο μία σελίδα στη μελανή ιστορία του φαύλου δικομματισμού, που επί χρόνια συντηρούσε και συνεχίζει να συντηρεί ένα καθεστώς αδιαφάνειας, διαφθοράς και μιζών στην πλάτη του ελληνικού λαού. Αυτοί που προβάλλονται τώρα ως οι αρχάγγελοι της μεταρρύθμισης και της εξυγίανσης στην πραγματικότητα υπήρξαν οι αρχάγγελοι της διαπλοκής σε ένα σάπιο σύστημα που πρέπει να καταρρεύσει μαζί με τους εκπροσώπους του».

«Υπάρχουν ποικίλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν σχετικά με την υπόθεση, καθώς και η ανάγκη να θωρακιστεί η δημοκρατία στο μέλλον από τέτοια φαινόμενα. Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στη Βουλή σχετική πρόταση» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013, 18:46