Συνάντηση μιας ώρας, στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, είχαν ο Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, Γιάννη Ραγκούση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως, ναι μεν τα θέματα της οικονομίας είναι αυτά που καίνε τον πολίτη αυτή την χρονική στιγμή, όμως, υπάρχουν εξίσου μεγάλης σημασίας θέματα, όπως το μεταναστευτικό, το σχέδιο Καλλικράτης και ο εκλογικός νόμος.

Και τα τρία αυτά θέματα τα διαχειρίζεται ο υπουργός Εσωτερικών και ο κ. Σαμαράς ήθελε να έχει λεπτομερή ενημέρωση αλλά και να παρουσιάσει τις θέσεις του.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ξεκαθάρισε πως για το μεταναστευτικό η ΝΔ επιμένει στις θέσεις της, επισημαίνοντας πως οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση καθιστούν την Ελλάδα ως το χαλαρότερο κατώφλι σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προϋποθέσεις θα πρέπει να είναι σοβαρότερες και αυστηρότερες, επεσήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ζήτησε η Ελλάδα να ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν χαράξει άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης