Καμμένος: Εάν δεν είμαστε εμείς, η Ελλάδα θα ήταν έρμαιο στις παραξενιές της Αριστεράς

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, 13:40
Καμμένος: Εάν δεν είμαστε εμείς, η Ελλάδα θα ήταν έρμαιο στις παραξενιές της Αριστεράς

Λάβρος κατά πάντων για τη Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος  από τη Θεσσαλονίκη σε ομιλία του στο πλαίσιο της κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στην πόλη.

Αφού επισήμανε τις παρεμβάσεις του κόμματος του κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης λέγοντας πως  «εάν δεν είμαστε εμείς η Ελλάδα θα ήταν έρμαιο στις παραξενιές της αριστεράς», εξαπέλυσε επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε την ομιλία του κ. Καμμένου«Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ να ‘ρθουν και να πουν εάν είναι υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας ή όχι. Κάναμε αρκετή υπομονή ακούγοντας τους παραλογισμούς τους», είπε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως «Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι ακριβώς το ίδιο», λέγοντας πως παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας χωρίς σεβαστούν την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992.

Μιλώντας για το Βουκουρέστι, ο Πάνος Καμμένος επισήμανε ότι «ποτέ ο Κώστας Καραμανλής δεν δέχθηκε να προτείνει γεωγραφικό προσδιορισμό στο γεύμα των ηγετών», λέγοντας πως «άδειασε την Μπακογιάννη».

Σφοδρή ήταν η επίθεση κατά του πρώην ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά που τον χαρακτήρισε ολετήρα «που υπέγραψε την προδοτική συμφωνία».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, 14:30