«Κανείς δεν θα αμφισβητήσει τον Κώστα Καραμανλή»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009, 19:29
«Κανείς δεν θα αμφισβητήσει τον Κώστα Καραμανλή»
Αυτό δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο». «Ο Κώστας Καραμανλής είναι η καλύτερη εγγύηση για να συνεχίσει η ΝΔ ενωμένη και δυνατή την πορεία της», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ.

Υποστήριξε μάλιστα πως αν το αποτέλεσμα το βράδυ των εκλογών είναι κακό για τη ΝΔ «κανείς δεν θα αμφισβητήσει τον Κώστα Καραμανλή». «Εμείς φαινόμενα τύπου Ζαππείου δε θα ζήσουμε στη ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προέβη ακόμη στην εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία του πως «τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν».

«Είναι σημαντικό ότι το ΠΑΣΟΚ δε φαίνεται να έχει κάποια έντονη δυναμική νίκης στην κοινωνία. Δε βλέπω κόσμο ο οποίος να είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να μας κυβερνήσει ο κ. Παπανδρέου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Επεσήμανε ακόμη πως «δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι και ώριμοι για μια μεγάλη συγκυβέρνηση, παρότι θα ήταν καλό σε κάποια θέματα να μπορούσαμε να βρίσκαμε ένα κοινό τόπο» και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΛΑΟΣ.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009, 19:29