Κυρ. Μητσοτάκης: Προτείνει για μεταβατική πρόεδρο τη Μ. Γιαννάκου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 10:31
Κυρ. Μητσοτάκης: Προτείνει για μεταβατική πρόεδρο τη Μ. Γιαννάκου
Τον ορισμό της Μαριέττας Γιαννάκου στη θέση του μεταβατικού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανακοίνωσή του.

Στον απόηχο της αναβολής της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Ανδρέα Παπαμιμίκου, καταλογίζοντάς του ευθύνες για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν τις τελευταίες ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ζητώ: Άμεση απόφαση της ΚΕΦΕ για αναβολή της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Άμεση ανάληψη της μεταβατικής ηγεσίας της Ν.Δ. από την Μαριέττα Γιαννάκου με απόφαση του Βαγγέλη Μειμαράκη. Αντικατάσταση του Προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου με πρόσωπο της εμπιστοσύνης της Μαριέττας Γιαννάκου. Διεξαγωγή της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό. Η μεταβατική Πρόεδρος Μαριέττα Γιαννάκου να ορίσει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο οποίος δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος. Αυτό που προέχει αυτήν τη δύσκολη στιγμή είναι η επιβίωση της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ από όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων
.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 11:16