Κουμουτσάκος: Μαύρο και Τσίπρας προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, 12:53
Κουμουτσάκος: Μαύρο και Τσίπρας προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των καναλιών, αλλά και για την οικονομία, εξαπέλυσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ένα χρώμα και ένα πρόσωπο προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες» είπε ο κ. Κουμουτσάκος και διευκρίνισε: «Το χρώμα είναι το μαύρο, τα μαύρα λεφτά συγκεκριμένου υποψηφίου, για τα οποία μίλησε υπουργός, το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών, ένας στους δύο χρωστά στην εφορία, τα χρέη έφθασαν στα ενενήντα δις ευρώ. Και, βέβαια, μαύρο στην αλήθεια. Το πρόσωπο που προκαλεί αγανάκτηση στους πολίτες είναι ο κ. Τσίπρας, ο πρωθυπουργός, που κάνει τα αντίθετα από όσα υπόσχεται, που λέει ψέματα πριν ακόμη μιλήσει».

Ο κ. Κουμουτσάκος προέβαλε ένα βίντεο με παλαιότερες υποσχέσεις του πρωθυπουργού από το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» που ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Μετά την προβολή συνέχισε λέγοντας: «Αυτά ήταν μερικά από αυτά που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας, είναι τα ψέματα που θα τον ακολουθούν στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Απέναντι στο μαύρο και στην αναξιοπιστία, η μόνη λύση είναι η ΝΔ και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα το επιβεβαιώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση».

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ, ο κ. Κουμουτσάκος είπε: «Η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει τη διψήφια διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνει, επίσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του κ. Τσίπρα και είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πρωτοφανή, εδώ και δεκαετίες. Πρώτη φορά στη μέση των πολιτικών εξελίξεων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνεται καταλληλότερος από τον παρόντα πρωθυπουργό. Τέλος, 85% των πολιτών δηλώνουν βαθιά απογοητευμένοι από την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, αλλά και τις προοπτικές της χώρας και των οικογενειών τους. Αυτά επιβεβαιώνουν την ορθότητα της θέσης μας, για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στη χώρα».

Για τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών και τον έλεγχο των «πόθεν έσχες» εκείνων που πλειοδότησαν, είπε ότι η ΝΔ ζητεί -όπως και όλοι οι Έλληνες- πλήρη διαφάνεια και έλεγχο. Για αυτόν τον λόγο ζητεί -αφού κατατεθούν οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των νέων ιδιοκτητών- να δημοσιοποιηθούν.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, 15:10