Κουβέλης: «Εκλογικό στοίχημα στις ευρωεκλογές»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 10:01
Κουβέλης: «Εκλογικό στοίχημα στις ευρωεκλογές»
Για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές αλλά και τις επικρίσεις του Γρηγόρη Ψαριανού μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

«Το στοίχημα για τη ΔΗΜΑΡ είναι η εκλογή ευρωβουλευτών», είπε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Το αν θα υπάρξει θέμα στο κόμμα είναι άλλης τάξης ζήτημα, αλλά σας λεω ότι δεν θα υπάρξε. Βεβαίως και θα στεναχωρηθώ, όπως στεναχωριέται ο κάθε άνθρωπος σε κακό αποτέλεσμα».

Κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις του Γρηγόρη Ψαριανού περί μη δημοκρατικής συμπεριφοράς του ανέφερε χαρκατηριστικά: «αν κάτι που μου χρεώνουν μέσα στο κόμμα είναι ότι είμαι έμπλεος δημοκρατικής συμπεριφοράς» συμπληρώνοντας ότι ξαφνιάστηκαν πολλοί, ακόμα και ο απλός κόσμος, με τα σχόλια αυτά του κ. Ψαριανού.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στο Mega είπε ότι στην Αγίου Κωνσταντίνου τις παρακολουθούν και τις αξιολογούν, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται στο κέντρο της πολιτικής ζωής.

O κ. Κουβέλης αναφέρθηκε και στην «Ελιά» λέγοντας πως «γίνονται προσπάθειες συγκόλλησης για εκλογικές ανάγκες», αλλά και στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη
δηλώνοντας άγνοια για τις θέσεις του.

. «Εκτός και αν προσερχόμαστε στον αστερισμό μιας απολιτικής πολιτικής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 10:01