Απάντηση στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1, για όσα υποστήριξε η βουλευτής την Κυριακή, καταγγέλλοντας ότι της ζήτησε να μην παραιτηθεί, καθώς η Ένωση Κεντρώων θα έχανε μία έδρα, δεδομένου ότι ο επιλαχών Γιάννης Καλλιάνος είχε ήδη προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία.

«Ο Τσίπρας να μιλήσει με την κυρία, η οποία είναι η Νο151 βουλευτής που στηρίζει την κυβέρνησή του, με αυτόν να κάνει ντιμπέιτ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η κα Μεγαλοοικονόμου τού ζητούσε να την κάνει αντιπρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και να της διαθέσει θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, προκειμένου να διορίσει την κόρη της, με τον πρόεδρο του κόμματος να της απαντά αρνητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν τη βάλω στις λίστες. Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει την υπόθεση στον εισαγγελέα η πρώην βουλευτής του κόμματος του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, πρέπει να υπάρξει ρύθμιση, ώστε οι έδρες βουλευτών που παραιτούνται να επιστρέφονται στο κόμμα με το οποίο εκλέγονται, ώστε να μην αλλοιώνεται η λαϊκή ετυμηγορία. 

«Τώρα που προέκυψε η συζήτηση να εξαγοράζονται βουλευτές, να μετακινούνται, να αποφασίζουν αλλιώς, πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις για τις βουλευτικές έδρες» σημείωσε ο κ. Λεβέντης, λέγοντας ότι «αν η διαφορά συνίσταται στο να διατηρεί το κόμμα όσα προνόμια ο λαός ”δίνει” με την ψήφο του, θα το υπερψηφίσουμε». Τόνισε, επίσης, ότι «ο κ. Βούτσης προτείνει να διαλύεται η Κ.Ο., να γινόμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά να μας παρέχονται τα ”εφόδια”, αυτό δεν θα το δεχθούμε, θα απόσχουμε από την ψηφοφορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν παρακμιακά φαινόμενα, πώς να το κάνουμε; Όμως, ειδικά σε νέα κόμματα, με αδοκίμαστους ανθρώπους, αυτό είναι κάπου φυσιολογικό» ανέφερε ο κ. Λεβέντης, κατηγορώντας για μεγάλο ηθικό αδίκημα τον πρόεδρο του κόμματος που δέχεται τους «αποστάτες», λέγοντας ότι ακούει κι αυτός όσα λέγονται περί ανταλλαγμάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης