Λεβέντης: Ο κ. Τσίπρας, επειδή είναι έξυπνος, πάει μάλλον για εκλογές το φθινόπωρο

Λεβέντης: Ο κ. Τσίπρας, επειδή είναι έξυπνος, πάει μάλλον για εκλογές το φθινόπωρο
Την άποψη ότι «όλα είναι μύθος, απλά οι Αμερικανοί έβαλαν τον κ. Τσίπρα να παρουσιάσει ότι τα συλλαλητήρια τα υποκινούν οι Ρώσοι και πληρώνουν μητροπολίτες, με στόχο να δυσφημίσουν όλη αυτήν την κατάσταση που υπάρχει ως υποκινούμενη» εξέφρασε, μιλώντας στον Realfm 97,8, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφερόμενος στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βγαίνουν και λένε ότι μας ωφελεί η συμφωνία. Η επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρόδωσαν και άλλοι και άρα δικαιούνται να προδώσουν και αυτοί. Δικά τους ήταν αυτά που έδωσαν;».

«Τα Σκόπια πήραν τα πάντα, γιατί να πουν όχι; Όλες οι αντιδράσεις μέσα στα Σκόπια ωφελούν τον κ. Τσίπρα για να αποδείξει ότι η συμφωνία είναι καλή για την Ελλάδα, αφού αντιδρούν εκεί. Ό,τι ξεσηκωμός υπάρχει στα Σκόπια πιθανόν να είναι υποκινούμενος από εδώ και από τους Αμερικανούς για να κατευναστούν τα πνεύματα στην Ελλάδα, να καταπιούμε την προδοσία» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης ανέφερε: «Ή είσαι υπέρ της συμφωνίας και ψηφίζεις και στηρίζεις μέχρι τέλους ή σηκώνεσαι και φεύγεις. Αυτά τα και μέσα και έξω εγώ δεν τα αντιλαμβάνομαι. Πολεμούν όλοι να σώσουν το τομάρι τους».

Τέλος, στην ερώτηση «τι θα συμβεί εάν οι εκλογές γίνουν τον Οκτώβρη», πριν από την ψήφιση της συμφωνίας, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε: «Θα το παραλάβει ο επόμενος, ο οποίος είναι ο Μητσοτάκης που θα υπογράψει και αυτός. Με τους Αμερικανούς δεν πήγε ποτέ κόντρα η ΝΔ. Ο Τσίπρας, επειδή είναι έξυπνος, πάει μάλλον για εκλογές το φθινόπωρο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, 14:25