Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Η ανομία δεν είναι δικαίωμα κανενός»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017, 22:58
Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Η ανομία δεν είναι δικαίωμα κανενός»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Την επίθεση σε περιπολικό που πραγματοποιούσε μεταγωγή κρατουμένου στο κέντρο της Αθήνας, σχολίασε με δήλωσή του, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος. Χαρακτήρισε το περιστατικό ως «απίστευτο» και τόνισε πως «δυστυχώς, στάσαμε στο σημείο να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε μία απλή μεταγωγή».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Χαρακόπουλου:


«Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μαυροματαίων πίσω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), επιβεβαιώνει την κατάσταση ανομίας και πλήρους ασυδοσίας που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε μια απλή μεταγωγή συλληφθέντος, για παραεμπόριο, με προορισμό τα δικαστήρια. Δηλαδή, η νόμιμη αντιμετώπιση κάθε παραβάτη του νόμου.

Συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή, όχι μόνο των αστυνομικών, αλλά και των απλών πολιτών που τυχαίνει να βρίσκονται στο πέρασμά τους.

Με τίτλο “αντιεξουσιαστές” εξακολουθούν να αποτελούν “προστατευόμενο είδος” για τους σημερινούς κυβερνώντες.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι η ανομία δεν είναι δικαίωμα κανενός».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017, 22:59