Μαυρωτάς: Στηρίζουμε τη συμφωνία, καταψηφίζουμε την κυβέρνηση

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019, 09:25
Μαυρωτάς: Στηρίζουμε τη συμφωνία, καταψηφίζουμε την κυβέρνηση
Την έκπληξη τόσο του ιδίου όσο και των υπολοίπων βουλευτών του Ποταμιού για την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά εξέφρασε ο Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Το κακό, ότι την Πέμπτη που είχαμε το πολιτικό συμβούλιο και τα είχαμε βάλει όλα κάτω, είχαμε διατυπώσει όλοι τις απόψεις μας και το μόνο συμπέρασμα που έχει βγει είναι ότι συνεχίζουμε» σημείωσε και πρόσθεσε πως «έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του Γιώργου και η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού».

Σε ερώτηση τι θα πράξουν οι τρεις βουλευτές του Ποταμιού στην περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε πως θα κάνουν ό,τι είχαν κάνει και τον περασμένο Ιούνιο, δηλαδή: «Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση».

«Η στήριξη της Συμφωνίας δεν σημαίνει στήριξη στην κυβέρνηση» ξεκαθάρισε, για να σημειώσει ότι «επειδή πρόσφατα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, που δεν είναι σαν το φρέσκο γάλα που λήγει σε δύο μέρες, έχουμε πει ότι μπορεί να στηρίζουμε τη Συμφωνία, όμως δεν στηρίζουμε τις τζάμπα μαγκιές».

«Προσανατολιζόμαστε στη θετική ψήφο, αλλά όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» κατέληξε ο κ. Μαυρωτάς.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019, 09:25