ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

Με δριμύτατη κριτική στον τρόπο που λειτουργεί η Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, ξεκίνησε την ομιλία του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι γίνονται «επιλεκτικές διαρροές» προκειμένου να ενοχοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θυμάμαι στο παρελθόν τέτοιο ευτελισμό Επιτροπής της Βουλής» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι αυτή η γαλλική επιστολή στην οποία βασίστηκε η πρόταση διεύρυνσης του κατηγορητηρίου εις βάρος του δεν είναι καινούργιο στοιχείο, αλλά γνωστό από τον περασμένο Οκτώβριο.

Να σημειωθεί ότι υπέρ της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος, κατά του Γ.Παπακωνσταντίνου τάχθηκαν όλα τα κόμματα της Βουλής.

Παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις επιμέρους διαφωνίες, όλα τα κόμματα τάσσονται υπέρ της πρότασης των 54 βουλευτών για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του ίδιου του κ. Παπακωνσταντίνου, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, ενώ περίπου στις 6 το απόγευμα θα στηθεί η κάλπη για να αρχίσει η μυστική ψηφοφορία επί της πρότασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης