Μητσοτάκης για εισβολή στο ΣτΕ: Ο διχαστικός λόγος του κ. Τσίπρα μόνο ζημιά προκαλεί

Μητσοτάκης για εισβολή στο ΣτΕ: Ο διχαστικός λόγος του κ. Τσίπρα μόνο ζημιά προκαλεί
Στην εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο Συμβούλιο της Επικρατείας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης.

«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ' όπου κι αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσω μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 14:04