Ν. Τόσκας: «Θα κατεβάσουμε περισσότερο κόσμο για πεζές περιπολίες»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018, 11:37
Ν. Τόσκας: «Θα κατεβάσουμε περισσότερο κόσμο για πεζές περιπολίες»
Περισσότερους αστυνομικούς στον δρόμο σε πεζές περιπολίες προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών - Σαββατοκύριακο», που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή.

«Θα κατεβάσουμε όλο και περισσότερο κόσμο στον δρόμο, αφαιρώντας αστυνομικούς από την προστασία ανθρώπων που δεν τη χρειάζονται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπεραμύνεται της απόφασης κατάργησης της ομάδας «Δέλτα», σημειώνοντας ότι λειτουργούσε χωρίς σχέδιο και χωρίς διοικητές, ενώ πετάει το γάντι της συνεργασίας στον δήμαρχο Αθηναίων για το θέμα των Εξαρχείων. «Oι καταστάσεις σε προβληματικές περιοχές σε όλο τον κόσμο βελτιώθηκαν σταδιακά με κοινωνικές και πολιτιστικές παρεμβάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι αποκλειστικά από την αστυνομία» επισημαίνει ο κ. Τόσκας.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρεται στα διεθνή θέματα και στις σχέσεις με την Τουρκία, λέγοντας ότι όταν υπάρχει ένταση, μπορεί τυχαία γεγονότα να δημιουργήσουν προβλήματα. Σημειώνει, επίσης, ότι για εμάς είναι κεντρικό ζήτημα η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και γι’ αυτό θα πρέπει να λυθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Για τη θέση του κ. Καμμένου στο ονοματολογικό, ο κ. Τόσκας εκφράζει την εκτίμηση ότι εάν η πλευρά της ΠΓΔΜ δεχθεί τις ελληνικές θέσεις, αυτές θα περάσουν στο εσωτερικό και χωρίς κυβερνητικές αναταράξεις.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018, 13:07