«Να συμμετέχουν στα κοινά οι δυνάμεις της ομογένειας»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012, 18:24
«Να συμμετέχουν στα κοινά οι δυνάμεις της ομογένειας»
Σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τη δυνατότητα των ομογενών να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους, αλλά και να εκπροσωπούνται στη Βουλή, θα καταθέσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αυτό τόνισε σήμερα σε δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

«Την ώρα που το Έθνος δέχεται επίθεση, οι δυνάμεις του ελληνισμού και ιδιαίτερα οι δυνάμεις της ομογένειας, θα πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στο μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες -μέσω του εκπροσώπου τους Χρήστου Ζώη- επιτέθηκαν στους κυβερνητικούς εταίρους, υποστηρίζοντας ότι «είναι λυπηρό οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι, που έχουν απερίφραστα δεσμευτεί ότι θα ψηφίσουν και θα εφαρμόσουν τον αρμαγεδώνα των μέτρων, να εμφανίζονται σήμερα δήθεν διαμαρτυρόμενοι για το όλο και περισσότερο «αίμα» που απαιτεί η τρόικα».

Σύμφωνα με τον κ.Ζώη, «αυτό συμβαίνει όταν δεσμεύεσαι ότι πρώτα θα επιβάλλεις τα μέτρα και μετά θα τα διαπραγματευτείς».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέληξε λέγοντας ότι «είναι αργά για δάκρυα» αλλά παράλληλα εκτίμησε ότι τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «έχουν έστω και την υστάτη στιγμή την υποχρέωση για αλλαγή πορείας».

«Θα το τολμήσουν οι πρόθυμοι κυβερνητικοί εταίροι της τρίτης μνημονιακής κυβέρνησης;» διερωτήθηκε ο κ. Ζώης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012, 18:29