«Ναι στην εργασιακή εφεδρεία με αξιοκρατικά κριτήρια»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 10:51
«Ναι στην εργασιακή εφεδρεία με αξιοκρατικά κριτήρια»
H Δημοκρατική Συμμαχία είναι υπέρ της εργασιακής εφεδρείας, αλλά με αξιοκρατικά και κοινωνικά κριτήρια, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια περιοδείας της τη Δευτέρα στο Αιγάλεω.

«Την ώρα που υπάρχουν εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες με ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, δεν είναι δυνατόν να εξωθούνται στην εργασιακή εφεδρεία εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί το 2005», παρατήρησε ενδεικτικά.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στα εγκαίνια των τοπικών γραφείων του κόμματος, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως η ΔΗΣΥ γεννήθηκε σε μία δύσκολη περίοδο για να είναι χρήσιμη, μακριά από λαϊκισμούς, και κατηγόρησε αφενός την κυβέρνηση ότι επί δύο χρόνια δεν έχει προχωρήσει σε καμία διαρθρωτική αλλαγή και αφετέρου τη ΝΔ για προτάσεις εκτός τόπου και χρόνου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Με αφορμή τις πρόσφατες αντιδράσεις πολιτών σε βάρος βουλευτών, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ εκτίμησε ότι η πολιτική έχει πλέον γυρίσει σελίδα και ότι οι άνθρωποι που θα μπουν στη Βουλή θα είναι άλλης ποιότητας και ήθους

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011, 10:53