Την ανησυχία του εξέφρασε ο ΛΑΟΣ για τα φαινόμενα αυτοδικίας που, όπως σημειώνει, παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, με αφορμή την δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη.

Κατηγορεί την πολιτεία εκτιμώντας ότι άργησε να λάβει αποφάσεις και παραχώρησε χώρο στην αυτοδικία, καθώς και ότι είχε εφησυχάσει, παρά τις σχετικές επισημάνσεις του ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μόνη λύση τώρα, είναι να διώξουμε όσους δεν χρειαζόμαστε», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος, αναφερόμενη, εμμέσως πλην σαφώς, στους μετανάστες.

Εν τω μεταξύ στο θέμα της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη επανήλθε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος πρότεινε να τηρηθεί 1 λεπτού σιγή από τη Βουλή των Ελλήνων «για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη που δολοφονήθηκε άγρια από μετανάστες όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι άκουσε έναν αυτόπτη μάρτυρα που δεν προέρχεται από το δικό του πολιτικό χώρο, ο οποίος φέρεται να είπε πως «εάν έβλεπε κανείς τη στιγμή της δολοφονίας θα του αποτυπωνόταν σε όλη του τη ζωή. Εγώ ο αριστερών πεποιθήσεων από σήμερα γίνομαι ρατσιστής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, για να μην εξαπλωθεί λοιπόν αυτός ο ρατσισμός που είναι επικίνδυνος, πρέπει να ληφθούν μέτρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης