Τη βεβαιότητά του, ότι ο ελληνικός λαός θα ξεπεράσει τις σημερινές δύσκολες ημέρες, καθώς όπως είπε, διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, από την Κέρκυρα, όπου γιόρτασε την ημέρα Πάσχα στο Ναυτικό Σταθμό.

Αντιφωνώντας στον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού Δημήτρη Ελευσινιώτη και τον Διοικητή του Ναυτικού Σταθμού Θανάση Ράπτη, αναφέρθηκε στις τρέχουσες συγκυρίες λέγοντας χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολες ημέρες, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες μας. Η Ανάσταση του Χριστού θα μας βοηθήσει, ο ελληνικός λαός να περάσει τον δικό του Γολγοθά. Είμαι βέβαιος, πιστεύω σε αυτό, ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε ειδική αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, το Ναυτικό και την Αεροπορία, τονίζοντας ότι, είναι αυτές που προασπίζουν τα σύνορα και αποθαρρύνουν τον οποιονδήποτε να σκεφτεί κάτι ενάντια στην ακεραιότητα της πατρίδας μας. Μάλιστα, έστειλε θερμό μήνυμα συμπαράστασης και πατρικής αγάπης, όπως χαρακτηριστικά είπε, στα παιδιά που ταξιδεύουν και βρίσκονται σε αποστολές, γιατί σήμερα μεγάλη μέρα που όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους, εκείνα αγωνίζονται εκτελώντας το καθήκον που επιτάσσει η πατρίδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης