«Ο Παπανδρέου μου επιτέθηκε όταν γύρισε από τα τζακούζι»

«Ο Παπανδρέου μου επιτέθηκε όταν γύρισε από τα τζακούζι»
Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιώργο Παπανδρέου δίνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επανέρχεται με νέες δηλώσεις. «Ευχαριστώ τον κ.Παπανδρέου που μου επιτέθηκε αφότου γύρισε από την Ευρώπη και τα τζακούζι» είπε από τη δυτική Ελλάδα όπου περιοδεύει.

Ο κ.Παπανδρέου είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, με αφορμή συνεντεύξεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στις οποίες ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο» και τον χαρακτήρισε «απατεώνα».

«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας. Με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά» απάντησε το γραφείο του κ.Παπανδρέου.

Στο μεταξύ, ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει την περιοδεία του στη δυτική Ελλάδα. Την Πέμπτη επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου συναντήθηκε με τους εργαζομένους, συνομίλησε μαζί τους και επισκέφθηκε τους χώρους εργασίας. Σε δήλωσή του τόνισε ότι «στο εργοστάσιο αυτό χτυπά η καρδιά όλης της χώρας».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Γιάννενα όπου εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο τον «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και σε δηλώσεις που έκανε, κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να προσέλθουν σε τηλεμαχία.

Τέλος, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα και περιόδευσε στην τοπική αγορά, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πρέβεζα. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Άρτα και το βράδυ στο Αγρίνιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 18:36