«Ο πρωθυπουργός κάνει τις επιλογές του με κριτήρια»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011, 19:17
«Ο πρωθυπουργός κάνει τις επιλογές του με κριτήρια»

Υπέρ της συμμετοχής εξωκοινοβουλευτικών στην κυβέρνηση τάσσεται, εμμέσως, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξή του στη «Real News».
 
Ο κ. Ρέππας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ώστε να κάνει τις επιλογές με κριτήρια που υπερβαίνουν το κοινοβουλευτικό ή και κομματικό κριτήριο, αξιοποιώντας ό,τι καλύτερο διαθέτει το δυναμικό της χώρας. Πάντοτε, βεβαίως, υπό την αίρεση της πολιτικής συμφωνίας. Για να πάμε γρήγορα, πρέπει όλοι να τραβούν κουπί προς την ίδια κατεύθυνση».

Παράλληλα, κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι δεν αντιπαλεύει την κρίση, αλλά, όπως λέει, «τρέφεται από την κρίση, για να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση. Θα ήταν ορθότερο να μιλά εξ ονόματος των αναγκών της χώρας». Τονίζει ότι «ο πλούτος δεν έχει συνεισφέρει ανάλογα στην κατανομή των βαρών» και συμπληρώνει «πάντοτε υπάρχει περιθώριο αντί για οριζόντιες πολιτικές, αυτοί που διαπιστωμένα έχουν υψηλότερα εισοδήματα να κληθούν να επωμιστούν το βάρος που τους αναλογεί».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011, 19:17