Συνάντηση Παπουτσή - Κακλαμάνη για την ασφάλεια στην Αθήνα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010, 18:39
Συνάντηση Παπουτσή - Κακλαμάνη για την ασφάλεια στην Αθήνα
Τα προβλήματα της Αθήνας και η ασφάλεια των πολιτών της βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο κ. Παπουτσής επεσήμανε το γεγονός ότι η Αθήνα αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν σχέση με την πίεση των μεταναστευτικών ροών και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας κυβέρνησης, δήμου αλλά και πολιτών για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στο υπουργείο και το Δήμο για το θέμα της ασφάλειας και ζήτησε από τον κ. Παπουτσή την απομάκρυνση των υπολοίπων μονάδων ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, το δραστικό περιορισμό εισδοχής ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα του μεταναστευτικού κύματος ο Δήμαρχος Αθηναίων είπε πως πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει να το χειρίζεται η εκάστοτε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. «Εάν αυτό δεν σταματήσει όση καλή διάθεση κι αν έχει ο κάθε Παπουτσής κι ο κάθε Δήμαρχος, όσες προσπάθειες και να καταβάλουμε, φοβάμαι ότι δεν θα είμαστε αποτελεσματικοί», επισήμανε – μεταξύ άλλων – ο Ν. Κακλαμάνης.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010, 18:43