ΣΥΡΙΖΑ: Πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια και διασπορά ψευδών ειδήσεων η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017, 16:01
ΣΥΡΙΖΑ: Πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια και διασπορά ψευδών ειδήσεων η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ
«Είναι πασιφανές πως η 'συμφωνία αλήθειας' και η 'αριστεία' που πλασάρει ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είναι τίποτε άλλο από πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια και διασπορά ψευδών ειδήσεων» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέσα σε μόλις δύο μέρες, η Νέα Δημοκρατία έχει καταφέρει τα ακατόρθωτα: Από τη μία ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Αδ. Γεωργιάδης, ανάρτησε ψευδείς ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χθες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι προέβη σε πλαστογραφία της φωτογραφίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα!» σχολιάζει η ανακοίνωση. 

Παράλληλα, το κυβερνών κόμμα, η υπογραμμίζει «η φοιτητική οργάνωση που πρόσκειται στη ΝΔ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, «δεν είχε κανένα ενδοιασμό να στηρίξει ανοιχτά 106 φοιτητές που αντέγραψαν στην εξεταστική περίοδο του εαρινού εξαμήνου του Τμήματος Διοίκησης, ενώ η ΝΔ αντέδρασε εκ των υστέρων, και μόνο αφού το θέμα είχε πάρει πολύ μεγάλη διάσταση στον τύπο».

Είναι πασιφανές πως η «συμφωνία αλήθειας» και η «αριστεία» που πλασάρει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, δεν είναι τίποτε άλλο από πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια και διασπορά ψευδών ειδήσεων» καταλήγουν από την Κουμουνδούρου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017, 16:01