Της Άντζελας Πεΐτση

Σειρά συναντήσεων με φίλους και υποστηρικτές του στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε από νωρίς το απόγευμα, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποψινές συναντήσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον, καθώς μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν άνθρωποι που στήριξαν την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών τους κ.κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνι Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να επισημανθεί πως ήρθαν για να δηλώσουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Μητσοτάκη και πολλά στελέχη από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το παρόν και την υποστήριξή τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου, μέλη επιμελητηρίων, φορέων και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης καθώς και νεολαίοι της γαλάζιας παράταξης.

Η φιλική αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, με τον κ. Μητσοτάκη να είναι χαρούμενος που βρίσκεται για ακόμα μία φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, όπου θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου και του Μέγα Αγιασμού και στη συνέχεια θα παρευρεθεί στην τελετή καταδύσεων του Τιμίου Σταυρού και του Αγιασμού των Υδάτων στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο Θερμαϊκό Κόλπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης