Στ. Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, 17:05
Στ. Πιτσιόρλας: Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτη

O Στέργιος Πιρτσιόλας, πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, τις προηγούμενες μέρες ήταν φανερά εκνευρισμένος σχετικά με την δήλωση βόμβα, του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ότι παρακολουθείτο από την ΕΥΠ. 

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για τη δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης-σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη, προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης. Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία» όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωση του ο Στέργιος Πιρτσιόλας.

Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, όπως είχα προαναγγείλει, δια του εκπροσώπου μου καθηγητή κ. Χρήστου Μυλωνόπουλου κατέθεσα μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη για όσα είπε και έπραξε εναντίον μου».
 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, 17:44