Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να έχει την καθιερωμένη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης εν όψει της ΔΕΘ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης και εκτός από τους φορείς θα παραβρεθούν και αρκετοί βουλευτές του κόμματος, και συγκεκριμένα η Έλενα Ράπτη, η Κατερίνα Μάρκου, ο Σάββας Αναστασιάδης, ο Θεόδωρος Καράογλου και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση για οικονομία και Σκοπιανό

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, ο κύριος Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η έξοδος από τα μνημόνια ήταν εικονική και πως στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτα από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, οι οποίες δεσμεύουν την Ελλάδα για τα τουλάχιστον επόμενα 10 χρόνια υποθηκεύοντας το μέλλον της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανε επίσης αναφορά στο Σκοπιανό λέγοντας ότι η συμφωνία που υπογράφηκε από την κυβέρνηση ήταν όχι μόνο κακή αλλά προσέβαλε και τους πολίτες της Μακεδονίας και όλης της χώρας, καθώς με αυτήν ικανοποιήθηκαν μόνο τα πάγια αιτήματα της σκοπιανής πλευράς.

Πηγή: thesstoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης