Στο ΛΑΟΣ ο Γ. Παπαμιχαήλ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012, 13:31
Στο ΛΑΟΣ ο Γ. Παπαμιχαήλ
Την προχώρηση στο ΛΑ.Ο.Σ. του Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιου του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας αγωνιστής. Ένας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β` Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας. Γιάννη, καλώς ήλθες» ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης, παρουσιάζοντας τη νέα προσθήκη για το κόμμα του στην περιφέρεια της Β’ Αθηνών.

Από την πλευρά του, ο Γ. Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. λέγοντας:

«Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα».

«Όπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ήμουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα είτε κάποιον άλλον, και νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ό,τι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012, 14:24